dilluns, 21 de febrer del 2011


I he de seguir nostàlgica! Avui fa un any del primer post d’aquest bloc.

Uns inicis incerts, sense saber ben bé què hi apareixeria i de fet sense saber-ho encara. Però és un espai per compartir, per desfogar-me, per reflexionar, per pensar, per intentar entendre, per comprendre, per esperar comentaris, per veure reaccions...

Tampoc es tracta de convertir aquesta entrada en un post d’estadística, però alguns números que a mi m’han semblat curiosos:

El post més vistat: Eleccions al parlament.
Sorprenent, encapçala les estadístiques sent dues vegades més visitat que el següent... No li sé trobar explicació, però potser va ser el fet de parlar del partit pirata, o que el google quan posaves “eleccions al parlament de Catalunya”, posava –en el seu moment– l’enllaç a aquest post.

El post amb més comentaris de persones que no connec personalment (o que almenys hi ha deixat un comentari): Premis Recerca Jove
No us podeu imaginar el que s’agraeix que algú deixi una petjada sempre positiva quan tu has deixat a l’aire un petit pensament.

El total de visualitzacions a data d’avui: 2447. Un dels dies amb més visites: 31-01-2011. El que fa posar un enllaç al facebook....

Els llocs: Catalunya encapçala el rànquing (més faltaria!) seguit d’Espanya, Estats units, suècia, França, Països baixos, Regne unit, Canadà i Alemanya. Tots amb forces visites (extranyament per mi... és bo això de tenir amics repartits pel món :D).

No sé per on seguirà el blog, però el que sí que sé és que tirarà endavant!

2 comentaris:

M. Cinta ha dit...

Feliç aniversari, i gràcies per tot el que he experimentat seguint els teus passos en aquest bloc.
Si segueixes amb l'estadística, segurament jo sortiria amb la persona més fidel al seguiment, quasi bé diari.
Una abraçada

Keta Rosa ha dit...

Marona!

N'estic segura!!! Però això no em surt a les estadístiques.

Ah però el que sí que em surt és que ets la persona més positiva! (perquè ets la deixes més comentaris amb esperit positiu!!!!)