divendres, 4 de febrer del 2011

La música i el ball, el poder de compartir


Arribes a un lloc, hi vas pràcticament sol. No coneixes a ningú, no et vols quedar a casa, tens ganes d’interaccionar, però no saps com. Com pots entrar en una colla d’amics ja feta? Com pots introduir-te en un grup més o menys tancat? Qui pot donar-te peu a conèixer gent?

Anaves sol, però no del tot, tens un instrument. La música permet sobrepassar aquestes petites barres que a vegades poden semblar insuperables.

I per què no vas a tal lloc que es reuneixen uns quants músics per tocar? I per què no treus el nas a aquella sala que els dimarts s’hi balla? I d’on dius que són aquestes melodies? Ah! Que són danses? I les saps ballar? Som-hi! I no en saps cap altre? I ja la tens muntada... les hores van passant i el clima cada vegada és més agradable.

Estàs compartint una estona de música i ball de la manera més fàcil. Cadascú aportant el que sap i aprenent a la vegada dels altres.

Barreres trencades, comences a conèixer gent que a la vegada te’n presenta de nova. La roda ha començat a girar i no té cap intenció de parar.