dimarts, 29 de juny del 2010

L'endemà de la sentència


Calien 1492 dies? Quina diferencia hi ha entre les primeres discussions i el que han aprovat? Tant els costava posar-se d’acord? Tan “dolents” ens veuen els del tribunal constitucional als catalans? Quina nova etapa política s’obre ara? Catalunya ha perdut o ha guanyat força? Segur que el que hem perdut han estat articles? O potser el que ha perdut Catalunya és la capacitat d’influir a Espanya? El govern català ha de desobeir l’espanyol?

Catorze articles suprimits i una trentena d’interpretats. La decisió del tribunal constitucional és una falta de respecte cap a tots nosaltres. Un tribunal que actua sense cap mena de credibilitat. Deu magistrats que es creuen amb la capacitat de passar per sobre de tot i de tothom. Deu persones que es creuen capaces de decidir si Catalunya és o no una nació. Per què?

Després ens queixem que els adolescents no tenen respecte per res! Serà que els membres del tribunal constitucional no saben què vol dir respectar la decisió d’un parlament que ha més va ser refredada per un poble?


El dia 10 amb acordions i tot!