dimecres, 28 d’abril del 2010

A 3/4 de 9...


Fem porres quan el resultats d’un torneig o partit és d’especial rellevància. Com que normalment es fa entre grups relativament petits, les normes són acordades entre els participants, i per tant hi pot haver porres amb normes tan diferents com vulguem, només cal posar-hi inventiva.

El partit d’aquesta nit és ideal per incentivar que a tot arreu n’hi puguin haver: als bars, per internet, entre els companys de feina, entre amics.... La gràcia de les porres que es resoldran aquesta nit és que molts catalans creiem que la remuntada és possible, per això la majoria d’apostes són favorables a que el barça passarà. El fet és que fa uns anys, no tinc tan clar que amb un resultat advers de 3-1 hi hagués tanta gent convençuda que aquesta nit al Camp Nou hi pot haver màgia. És curiós. Però els últims anys del Barça i sobretot la filosofia d’en Guardiola, ens fan creure en l’equip, en l’esforç i veiem la remuntada no gaire lluny (i això ja donarà per algun altre post...)

La il·lusió que el Barça ha transmès i els valors que en Guardiola posa de manifest, fan que hagi apostat per un resultat on el Barça passaria sense cap complicació. Aquesta nit sabré si m’he equivocat de molt.

1 comentari:

Keta Rosa ha dit...

Doncs no ha pogut ser, però es nota que les coses estan canviant, avui ningú demana la dimmissió del Guardiola, quan en dies com el d'avui de fa uns anys ja s'haguessin sentit els crits!
A seguir treballant!