divendres, 2 d’abril del 2010

Setmana Santa


Immersos en plenes vacances de setmana santa algunes autopistes eren tot un calvari. La meitat de les sortides previstes per ahir no van tenir lloc i avui els conductors han patit un viacrucis fins arribar al seu destí.

Qui intentava buscar rutes alternatives anava intercanviant la nacional i l’autopista com qui va d’Herodes a Pilats, sense treure’n res de profit. Les vagues dels treballadors dels peatges van servir per evitar cues, potser els conductors també esperaven que avui, aixequessin barreres, però les cues han anat creixent i el cert és que tothom se n’ha rentat les mans.

No sé quina hauria de ser la solució, no crec que les autopistes en dia festiu hagin de ser sempre gratuïtes (potser ho haurien de se sempre de gratuïtes?) ni es tracta de fer més carreteres, això seria despullar un sant per vestir-ne un altre! Tampoc crec que serveixin de res les queixes dels usuaris que surten per la televisió indignats per les cues i plorant com a Magdalenes de com estan perdent el seu temps de lleure aturats en una autopista.

No es poden repicar les campanes i anar a la processó! I ens cal aprendre a comptar com a temps de vacances el temps necessari pel desplaçament, que al cap i a la fi, les cues normalment estan previstes i sempre són la nostra creu.

2 comentaris:

Unknown ha dit...

M'agrada, li trobes un sentit a tot :)

Keta Rosa ha dit...

:) Només cal mirar-s'ho des de la calma! Estic descobrint els teus comentaris! Moltes gràcies per escriure!