dimarts, 16 de març del 2010

Bona Nit!


A vegades voldríem ser capaços de treballar les 24 hores, sobretot quan tenim al davant una feina atractiva i un termini proper. Però hem de ser conscients de la necessitat de desconnectar. Sense un bon descans, físic i mental, no hi ha idees, es perd l’energia i no hi ha manera de seguir endavant amb la tasca prevista.

I les idees no cauen del cel, es busquen! Per què llavors seguim capficant-nos en no dormir? Per què no posem les coses més fàcils al nostre cervell i el deixem recuperar? Quan estiguem treballant, treballem; i quan toqui descansar, descansem.

Treballant quan toca descansar tenim una sensació falsa d’efectivitat, i el que acabem fent és debilitar-nos a nosaltres mateixos. Sé que dormint invertiré el temps, perquè sé que demà estaré millor. Una cosa està clara: No rendeix més qui roba més hores de son sinó qui aprofita cada hora del dia. Així que... Bona Nit!

2 comentaris:

Josep Maria ha dit...

Totalment d'acord amb el que dius Rosa. Normalment quan treballem moltes hores seguides (massa) arriba un moment que perdem perspectiva del que fem. Descansar, desconnectar, relaxar-nos, ens ajuda a ordenar les idees i generar-ne de noves. Descansant moltes vegades guanyem temps en comptes de perdre'n! (Apa, ja tens la meva primera contribució al blog ;) )

Keta Rosa ha dit...

Tens tota la raó. Per avui també ja n'hi ha prou. Demà serà un nou dia segur que mooolt profitós!!! Queda una setmaneta!! Ah i gràcies pel comentri :) M'ha fet molta il·lusió (ha he vist que has començat a crear el teu blog, ara només falta començar a escriure jejeje)